Søk
  • Beauty Clinique

COSMELAN

Cosmelan av Mesoestetic – Produkt som fjerner alle typer pigmenteringer.

Verdens ledende profesjonelle metode å fjerne pigmenteringer på.


GRATIS KONSULTASJON - BOOK NÅ


Bevist effektivitet :

Effektivitets-tester støtter resultatene man opplever, uansett hudtype (fototype I-V) og alle typer etnisitet.


1. Problemet : Mørke flekker


Pigmenteringer er et voksende, globalt problem; Dette påvirker mer enn 90% av de voksne over 50 år. Uavhengig av hudfarge er det et betydelig problem på grunn av det gir et mindre attraktivt utseende, negativ påvirkning og påvirker livskvaliteten til mange. Hyperpigmentering i huden skyldes unormal produksjon av melanin, pigmentet som er ansvarlig for hudfarge, og er en konsekvens av ukontrollert lokalisert overproduksjon av melanin inne i melanocyttene, noe som forårsaker uregelmessig hud farging og mørke flekker.


Tallrike eksterne og interne faktorer kan forårsake hyperpigmentering:

GENETIKK

FOR MYE EKSPONERING TIL SOL

INFLAMMASJON

HORMONELLE FORANDRINGER

ALDRING

KJEMISK EKSPONERING

FOTOSENSIBILISERING VED BRUK AV VISSE MEDIKAMENTERForskjellige typer hyperpigmentering og diagnoser :

MELASMA :

Form og distribusjon: 
Ujevn og uregelmessig med udefinerte kanter. Ofte symmetrisk. Skyggeaktig utseende. 
Utseende under UV-lys: · 
Overfladisk medium dybde: mørkere under UV-lys. · 
Middels dybde: forsvinner helt eller delvis under UV-lys. 
Ofte blandet hudtype.
Forekomst :
I midtre del av ansikt, kinnben og kjeve.
Hvem får det ?
90 % kvinner og hovedsakelig:
-       gravide
-       bruker av prevensjonsmiddel
-       brukere av hormonerstatnings-medikamenter
PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering ) :
Form og distribusjon: 
Uregelmessige flekker, asymmetrisk, flat, mørk pigmentering, lokalisert eller spredd utover. 
Utseende under UV-lys: · 
Overfladisk medium dybde: mørke toner, definerte grenser. · 
Middels dyp dybde: mørk tone uten definerte kanter.
Forekomst :
Ansikt og kropp.
Hvem får dette ?
Mer vanlig i mørk fototype. Etter at man har hatt hudlesjoner (akne, dermatitt ) skader i huden (brannskade, kirurgi ) skjønnhetsbehandlinger (kjemiske peels, laser ), øvre leppe depilasjon, fotosensibiliserende medikamenter.
Solar lentigo, senil lentigo :
Form og distribusjon: 
Ovale eller runde flekker, linseformet, jevne, måler 2-20 millimeter. Utseende under UV-lys: 
Mer intens farge med perfekt definert form.
Forekomst :
Ansiktet, hender, skuldre rygg og dekolletasje.
Hvem får dette ?
Senile lentigo : personer over 50 år grunnet akkumulert påvirkning av solen. Solar lentigo fra 30 år og oppover, ofte hos personer med lys hud.
EPHELIDES (fregner )
Form og distribusjon: 
Små, flate, pigmenterte flekker. Flere og symmetriske. Lysebrun. Utseende under UV-lys: 
Mer intens farge med perfekt definert form.
Forekomst :
Ansiktet, dekolletasje og bak på armene.
Hvem får dette ?
Vanlig hos personer med lav foto-type med lys hud og lys blondt eller rødt hår. Personer som er veldig sensitive ovenfor UV stråler.

2. Løsningen: Cosmelan®-metoden. Hva er det?

Cosmelan® er en depigmenterings-metode med en intensiv korrigerende effekt som regulerer overproduksjon av melanin i melanocyttene, og også forhindrer og kontrollerer utseendet på nye mørke flekker. Den har en dobbel korrigerende og kontrollerende effekt, og oppnår korte og langsiktige resultater ved å holde hyper-pigmentering under kontroll. Metoden omfatter 4 behandlingsfaser, og holder man seg til prosedyren, så gir det veldig gode resultater for pasienten.

Denne dobbelte korrigerende og regulerende behandlingen gjør dette til en unik og allsidig behandling.

Cosmelan inneholder en eksklusiv kombinasjon av aktive stoffer med påvist effektivitet, som virker på alle faser av hyperpigmenteringsprosessen, og eliminerer eksisterende hyperpigmentering, forhindrer dens gjenopptreden og stopper dannelsen av nye mørke flekker. Et allsidig og effektivt resultat.


3. Cosmelan produktene. På klinikken:

1.Oljefjernende løsning 10 ml.

Metoden begynner i salong hvor en profesjonell bruker olje fjernings løsning 10 ml. Denne løsningen fjerner overflødig olje fra stratum corneum for å legge til rette for aktiv substansinntrenging og forbedrer effekten av behandlingen for et all-over-resultat.

2. Cosmelan 1: Påfør et tykt lag med Cosmelan 1 ansiktsmaske. Den profesjonelle bestemmer hvor lang tid produktet skal ligge på huden. Alt etter hudtype, skal masken ligge på fra 8-12 timer.

Unngå øyekonturområdet, og smør eventuelt vaselin/krem i området du ikke vil Cosmelan skal komme i kontakt med.


Cosmelan 1 virker effektivt på eksisterende melanin, nedbryter og eliminerer mørke flekker mens den hemmer melanindannelsesprosessen. Dette forhindrer gjentakelse og frembrudd av nye flekker.


Når masken er påført, kan pasienten gå hjem. Under applikasjonstiden og etter fjerning av masken må pasienten unngå eksponering for lys og varme. Etter at tiden som er foreskrevet av den profesjonelle er over, må pasienten fjerne Cosmelan 1-masken hjemme. Dette gjøres forsiktig ved å rense applikasjonsområdet med mye lunkent vann. Aldri overgå anbefalt brukstid.


Mesoestetic anbefaler: • Hvor lenge masken skal ligge på huden avhenger av hudens fototype, følsomhet og tilstanden til huden som skal behandles. Dette bestemmes av profesjonelle. • Intensiteten av behandlingen avhenger av tykkelsen på laget av produktet som påføres. For optimal effekt anbefaler vi at du bruker hele produktet, 10 g. • Påfør masken jevnt og over hele ansiktet, ikke bare til hyperpigmenterte områder. • Hold masken fuktig etter at du er kommet hjem mens den er på plass for å unngå sprekker. Bruk en vannspray for å gjøre dette, uten å fjerne produktet.Hjemme :

48 timer etter at masken er fjernet, fortsetter metoden hjemme. Pasienten må følge instruksjonene for bruk for å sikre ønsket resultat.


Hjemmepleieprodukter:

Cosmelan 2 krem ​​30 g. Cosmelan 2 krem ​​øker depigmenteringsresultatet av Cosmelan 1, holder produksjonen av nytt melanin under kontroll, forhindrer at de mørke flekkene dukker opp igjen, og kontrollerer frembrudd av nye flekker.

Bruksanvisning:

Bruk Cosmelan 2 på ren, tørr hud og masser forsiktig i henhold til instruksjonene for bruk i "cosmelan metode protokollen".Mesoestetic anbefaler:

• Pasienter som ikke overholder anbefalingene, kan se tilbakevending av eksisterende mørke flekker eller frembrudd av nye flekker, eller effekten varer ikke.

• Pasienter beskriver ofte en følelse av varme og en stikkende følelse. Dette er å forvente og er et tegn på at metoden fungerer. Dette kan lindres ved å bruke kjølig luft i ansiktet.


BOOK NÅ

0 visninger