top of page

COSMELAN

Oppdatert: 27. aug. 2020

Cosmelan - pigmentbehandling

Verdens ledende profesjonelle metode å fjerne pigmenteringer på av Mesoesthetic.


GRATIS KONSULTASJON - BOOK NÅHer er to uker som skiller bildene


En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser! Kr: 5900,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk)

Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir bedre i perioder, men kommer raskt tilbake. Cosmelan® fra Mesoestetic er et eget konsept som arbeider på en helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger. Den er effektiv uten å skade huden din. Pigmentforandringer og ujevn hudfarge kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner. Studier viser at pigmenterings feil får huden til å se 10–15 år eldre ut, selv om det ikke er synlige rynker og linjer.


Årsakene er bl.a. solskader, hormonforandringer med graviditet, p‑piller, menopause og traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer.


Cosmelan® påvirker melanin-dannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyper-pigmenteringer effektivt, samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake.


En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Cosmelans suksess skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin.

Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma/kloasma, leverflekker, acne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

Cosmelan® pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: Melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin (også fregner).

  • Brukes for alle hudtyper.

  • Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt.

  • Veldig effektiv til behandling av akneproblemer og reduserer aknearr.

  • Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren.

  • Inneholder ikke Hydraquinon.

  • Høy sikkerhetsmargin.

  • Fjerner pigmentflekker etter laser- og peelingbehandlinger.


Resultater I 99 % av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95 %. Allerede 7–10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation-behandlingen kan du observere en merkbar og betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir fornyet og mer jevn i fargetone. Etter 7–8 uker oppnås et maksimalt resultat (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper), flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan talg- og fettproduksjonen, minsker porene og er supereffektiv til aknehud med pigmenteringer.1. Problemet : Mørke flekker


Pigmenteringer er et voksende, globalt problem; Dette påvirker mer enn 90% av de voksne over 50 år. Uavhengig av hudfarge er det et betydelig problem på grunn av det gir et mindre attraktivt utseende, negativ påvirkning og påvirker livskvaliteten til mange. Hyperpigmentering i huden skyldes unormal produksjon av melanin, pigmentet som er ansvarlig for hudfarge, og er en konsekvens av ukontrollert lokalisert overproduksjon av melanin inne i melanocyttene, noe som forårsaker uregelmessig hud farging og mørke flekker.


Tallrike eksterne og interne faktorer kan forårsake hyperpigmentering:

GENETIKK

FOR MYE EKSPONERING TIL SOL

INFLAMMASJON

HORMONELLE FORANDRINGER

ALDRING

KJEMISK EKSPONERING

FOTOSENSIBILISERING VED BRUK AV VISSE MEDIKAMENTER2.Løsningen: Cosmelan®-metoden. Hva er det?


Cosmelan® er en depigmenterings-metode med en intensiv korrigerende effekt som regulerer overproduksjon av melanin i melanocyttene, og også forhindrer og kontrollerer utseendet på nye mørke flekker. Den har en dobbel korrigerende og kontrollerende effekt, og oppnår korte og langsiktige resultater ved å holde hyper-pigmentering under kontroll. Metoden omfatter 4 behandlingsfaser, og holder man seg til prosedyren, så gir det veldig gode resultater for pasienten.

Denne dobbelte korrigerende og regulerende behandlingen gjør dette til en unik og allsidig behandling.

Cosmelan inneholder en eksklusiv kombinasjon av aktive stoffer med påvist effektivitet, som virker på alle faser av hyperpigmenteringsprosessen, og eliminerer eksisterende hyperpigmentering, forhindrer dens gjenopptreden og stopper dannelsen av nye mørke flekker. Et allsidig og effektivt resultat.


3. Cosmelan produktene.


På klinikken:

1.Oljefjernende løsning 10 ml.

Metoden begynner i salong hvor en profesjonell bruker olje fjernings løsning 10 ml. Denne løsningen fjerner overflødig olje fra stratum corneum for å legge til rette for aktiv substansinntrenging og forbedrer effekten av behandlingen for et all-over-resultat.

2. Cosmelan 1: Påfør et tykt lag med Cosmelan 1 ansiktsmaske. Den profesjonelle bestemmer hvor lang tid produktet skal ligge på huden. Alt etter hudtype, skal masken ligge på fra 8-12 timer.

Unngå øyekonturområdet, og smør eventuelt vaselin/krem i området du ikke vil Cosmelan skal komme i kontakt med.


Cosmelan 1 virker effektivt på eksisterende melanin, nedbryter og eliminerer mørke flekker mens den hemmer melanindannelsesprosessen. Dette forhindrer gjentakelse og frembrudd av nye flekker.Hjemme :

48 timer etter at masken er fjernet, fortsetter metoden hjemme. Pasienten må følge instruksjonene for bruk for å sikre ønsket resultat.


Hjemmepleieprodukter:

Cosmelan 2 krem ​​30 g. Cosmelan 2 krem ​​øker depigmenteringsresultatet av Cosmelan 1, holder produksjonen av nytt melanin under kontroll, forhindrer at de mørke flekkene dukker opp igjen, og kontrollerer frembrudd av nye flekker.

Bruksanvisning:

Bruk Cosmelan 2 på ren, tørr hud og masser forsiktig i henhold til instruksjonene for bruk i "cosmelan metode protokollen".Mesoestetic anbefaler:

• Pasienter som ikke overholder anbefalingene, kan se tilbakevending av eksisterende mørke flekker eller frembrudd av nye flekker, eller effekten varer ikke.

• Pasienter beskriver ofte en følelse av varme og en stikkende følelse. Dette er å forvente og er et tegn på at metoden fungerer. Dette kan lindres ved å bruke kjølig luft i ansiktet.


BOOK NÅ

15 visninger0 kommentarer
bottom of page