top of page

Microneedling

Oppdatert: 2. jan. 2020


Vi har gratis konsulasjonstime her :)

Vi bruker M-pen til å lage mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene kan frakte næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage mikroskopiske hull i huden lurer man hudens celler til å tro at det har oppstått en skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner, slik at kollagen-produksjonen settes i høygir og huden fornyes.

Resultatet blir økt produksjon av kollagen, som kan sammenlignes med effekten av en laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid.


Du vil være rød og varm i huden rett etter behandling, huden føles lett solbrent. Dagen etter vil huden din kjennes noe sensitiv. Du kan sminke huden din neste dag, men ikke bruke noe produkter på samme dag som vi har behandlet området. Behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves som litt ubehagelig på enkelte områder.


M-pen hjelper på:

Hyperpigmentering

Store porer

Strekkmerker

Linjer og rynker

Slapp og ujevn hud

Arr

Man kan også benytte M-pen til generell hudforbedring og for å forebygge aldring av huden.


- Hvor mange behandlinger trenger jeg, og hva slags resultat kan jeg forvente?

Du kan forvente en fastere hud med en jevnere og friskere hudfarge. Porer og arr vil bli mindre synlige og linjer i huden vil mykne opp og bli mindre fremtredne. Sluttresultatet avhenger av utgangspunktet og er individuelt fra person til person. Resultatet avhenger også av daglige hudpleie rutiner og bruk av produkter.

Du vil se en hud-forbedring allerede etter første behandling. Vi anbefaler 4-6 behandlinger for et mer langvarig resultat. Det bør gå 2-4 uker mellom hver behandling.


- Hva skal jeg tenke på før behandling?

Det er viktig at huden er frisk, f.eks. skal den ikke være solbrent eller behandlet med sterke syreprodukter, retinoider eller kortisonkremer.


Vi behandler ikke blødere, diabetespasienter, hud med eksem, de som er nyopererte, gravide, kreftpasienter eller de som går på blodfortynnende medikamenter.


Kombineres med LED lys for raskere tilheeling av huden, led-lyset jobber på cellenivå og gjør slik at huden reparerer seg selv raskere.


Forskjellig lys for forskjellige hud-tilstander, rødt lys for antiage, blått for acne/inflammasjoner, gult og grønt for fuktighet/eksem/psoreasis.


 


Ta kontakt for GRATIS konsultasjon :)10 visninger0 kommentarer
bottom of page