top of page

Nye produkter fra Elixir

Endelig er produktene som vi har ventet lenge på, lansert. En aktiv og behandlende cleanser og et innovativt pigment-serum proppfull av antioksidanter. Begge to har fantastisk konsistens, føles så bra på huden og luken av serumet er himmelsk :)


Det finnes mange studier som viser at antioksidanter beskytter mot UV skader og forebygger tidlig aldringstegn, normaliserer fargestoffet og reduserer inflammasjoner.

Antioksidanter under SPF er gunstig for full beskyttelse i sommermånedene men for jevnere hudtone, glød og forebygging av aldring og pigmentering anbefales å bruke året rundt :)


Mer om de nye produktene kommer under :)

Acticlear Foam Cleanser

Acticlear Foam Cleanser inneholder 3% mandelsyre og 5% glukonolaktone som fjerner døde hudceller og gir en lett eksfoliering. I tillegg så inneholder den betaine/trimethylglycine som er et fettoppløsende rensemiddel. Produktet vil være godt egnet for fet og sensitiv hud, akne/urenheter, fet hud med rosacea/akne rosacea. Den vil også kunne brukes for å forsterke effekten av andre behandlinger som Acticlear, Niactil, EvenTone og Retinext siden det fremmer en lett cellefornyelse.

Den er også super som kroppsvask mot urenheter på bryst, rygg og keratosis pilaris på bakside av overarmer.


Virkestoff: -Gluconolactone er en PHA syre som fjerner døde hudceller, virke antiinflammatorisk og fuktighrtsgivende.

-Mandelsyre er en fruktsyre som fjerner døde hudceller som tetter porer og i tillegg eksfolierer porelinningen og tømmer porene for talg. Den virker også antibakteriell og antiinflammatorisk.

-Betaine/trimethyglycine gir en mild men god avfettende effekt uten å virke for uttørrende. Den brukes også på sårbehandling for å rense uten å irritere og er derfor egnet for sensitiv hud.Acticlear Even Tone serum

Mange sliter med fregner, alderdomsflekker, ujevn hudfarge eller melasma etter graviditet og bruk av p-piller. Acticlear eventone serum gir en jevn fordeling av pigment (melanin) i huden. Kojic har en blekende effekt på mørke flekker (hyperpigmentering) og misfarging i huden. Serumet har en høy konsentrasjon av antioksidanter og beskytter mot frie radikaler og UV stråler.


Virkestoff -Kojic syre 3% blokker enzymet tyrosinase og har en blekende effkt og gir huden en jevnere farge.

-Boerhavia Diffusa root ekstrakt 3% er en plante som blir brukt i India som Ayurveda medisin og virker regulerende på melanocytter som produserer pigment.

-Arbutin 3% er et derivat fra hydroquinone som blir sett på som «gold standard» innen hudbleking hos hudleger. Virkestoffet blokkerer tyosinase og reduserer pigment i huden

-L -askorbinsyre eller vitamin C-vitamin er ko-faktor til mange enzymer og forhindrer melanocytter ( pigment) i å hope seg opp. Den nøytraliserer fri radikaler og reduserer inflammasjoner som kan fremme oksidativ stress ved at metaller oksiderer.Antioksidanter- nøytraliserer frie radikaler og beskytter friske celler mot skader. Antioksidanter jobber i synergi og fremmer bedre collagen produksjon, normaliserer fargestoffet (melanin produksjonen) og nøytraliserer frie radikaler.Kom innom oss for info og anbefalinger :)


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page