top of page

Voksing er en helårs ting :)

Oppdatert: 4. jun. 2019

Nå er det perfekt tid for å starte med voksing av legger, lår og bikini eller brasiliansk voks for best mulig resultat til vår og sommer sesongen :)


Med voksing fjernes hårene med roten og det vil ta lengre tid før de vokser ut igjen. Når man starter med voksing, vokser alle hårene i forskjellige vekstfaser fra de har blitt barbert. Dette gjør at noen hår ligger klar rett under hudoverflaten til å komme ut igjen relativt fort. Ved flere voks behandlinger ca. hver 4 uke vil hårene vokse mer i lik fase som gjør at man er lenger glatt. Noen opplever å få mindre hår etterhvert da noen av hårsekkene klapper sammen.


Vi synes det er viktig å informere at dersom man har barbert seg, vil det ta 3-4 voksbehandlinger før man er helt glatt så om man barberer i mellom hver behandling nullstiller man prosessen.Derfor er det lurt å begynne voks behandling noen måneder før vår og sommer sesongen kommer :)


Hos BeautyClinique har vi spesialisert oss i brasiliansk voks og bruker kun varm voks(non-strip) på de mest intime områdene, da det er mer skånsomt for den følsomme huden. Vi bruker også før/etter behandlings produkter for å beskytte huden før og etter en slik behandling.Fordeler med non-strip:

· Lavt smeltepunkt som gjør behandlingen mer skånsom for huden og mindre smertefull.

· Tar sterke og korte hår

· Voksen fjerner hårene med roten -uten at noen hår blir knekt ved hudoverflaten

· HygieniskPå større områder som legger, lår, mage/rygg og under armer bruker vi strip-voks, men stripsene våre er utviklet for følsom hud, noe som fører til minimalt med ubehag.Hos BeautyClinique er hygiene veldig viktig, alt av utstyr til voks-behandling er engangsbruk :)36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page