top of page

URTEPEEL🌱

Høsten er kommet for fullt🍁og er perfekt tid for å planlegge hudforbedrende peelinger for å fikse skadene huden har fått i det nydelige været vi har hatt.


Hva er urtepeeling?

14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: Gusten hud, kviser, regulering av sebum-produksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hud-metabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikke minst anti-aging og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.Herbs2peel kommer i to styrker:

-BeautyPeel er en peel man kan ta året rundt - du får kjempe fin GLØD av bare en behandling💫

Ta en hver 6 uke for glødende frisk hud alltid, eller som enkelt behandling før man skal noe spesielt.


Bedrer linjer, ujevn hudtone, pigmentering, porer, acne og får huden til å produsere og holde på fukt - vi bare elsker denne behandlingen🌱Vår Beauty Peel har de beste fordelene i en enkelt behandling ! Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander og den er helt uten nedetid.

-Corrective peel er en sterkere variant, der man bytter ut huden på 5 dager.

🌱C-Peelen er en "korrigerende" og dyp peeling - et positivt alternativ til andre hud foryngelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. C-Peelen fungerer på din hud din og gir deg et fantastisk og og mer naturlig resultat på bare 5 dager!

Oppdag en av verdens mest annerkjente peeling metoder. Peelingen uføres bare i klinikk og av godkjente hud terapauter, hudleger og estetikere verden over. Herbs2Peel er en velprøvd metode, med over 50 års erfaring og en rekke suksesshistorier. Herbs2Peel er TRYGT, effektivt behandle de fleste hudlidelser.
Book deg inn på gratis hudanalyse og vi skreddersyr behandling til deg💫

48 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page