top of page

Kjemisk peeling - sunn, glatt og vakker hud :)


Etter en lang og fin sommer i Norge, har huden pådratt seg skader fra uv-stråler og det er påtide å rette opp i disse.


Vi har effektive hudpeelinger i salong, og hensikten med disse er at de skal fjerne øverste hudlagene i huden. Da setter huden i gang med å produsere nye hudlag som erstatter de lagene som er fjernet.

Dette resulterer i en hud med færre urenheter og skader, og mer kollagen og elastin. Antall behandlinger vurderes ut i fra hudens tilstand og ønsket resultat.


Vi har forskjellige syrer til salongbehandling:


GLYKOLSYRE


Glykolsyre har det minste molekylet og er det mest effektive av AHA-syrer.


Hva gjør glykolsyre?

- Bedrer fine linjer og rynker.

- Bedrer pigment og ruhet i huden.

- Gir glød

- Reparerer solskader

- Minsker store porer


Man får kjempe fin glød av en slik behandling, men ønsker man en hudforbedring bør man ta en kur på 6-8 behandlinger. Behandlingene utføres med 2-4 ukers mellomrom. Vi har gratis konsultasjonstime her.


Best resultat oppnår om man kombinerer peeling på klinikk med Elixir Peeling kit som hjemme behandling.

Les mer om det på bloggen


Vanlige bivirkninger er rødhet i huden, tørrhet og lett svie. De fleste tolererer behandlingen svært godt, men er viktig å bruke solbekyttelse og redusere tørrhet med fuktighetskrem.


Etter behandling vil huden se lett "solbrent" ut, dette varer i 1-5 dager avhengig av hvilken konsentrasjon som brukes. Det anbefales å bruke fuktighetskrem til irritasjon har gitt seg for å så starte opp med hjemme peeling kit.


Glykolsyre kommer i 30%, 40% og 50%


Denne typen peeling er den mest effektive AHA-syren, og resultatet er en sunn, glatt og vakker hud.


Book din konsultasjon her.


MANDELSYRE


Mandelsyre ligner på glykolsyre men mandelsyre molekylet er større enn gylkolsyre molekylet så den virker mindre penetrerende og irriterende, men likevel effektiv for behandling av skadet hud.


Mandelsyre er antibakteriell og talg-hemmende og virker derfor veldig bra på acne, hudormer, sensitiv hud, rosacea, postinflamatorisk pigmentering, pigmentflekker og mørkere hudtoner.


Hva gjør mandelsyre?

- Eksfolierer huden

- Gir jevnere hudtone

- Lysner mørke flekker

- Forbedrer pigmentering

- Behandler inflammasjoner

- Forebygger og fjerne hudormer

- Reparerer solskader

- Glatter ut fine linjerRETINOL

Både glykolsyre og mandelsyre kan kombineres med retinol, retinol er en A-vitamin. Retinol er gunstig på generell hudhelse og øker hudens naturlige cellefornyelse, fjerner døde hudceller og fremmer bedre kollagen produksjon og bedrer elestiteten i huden.


Langtidsbruk av retinoider har vist seg å bedre solskader og rynker, den beste anti-age ingrediens. Retinol øker produksjon av nye celler og fører til utstøtelse av gamle celler. Gir jevnere hudfarge, reduserer linjer og pigment forandringer, reduserer store porer, arr og acne.


Retinol kan virke irriterende på huden og man må tilvennes gradvis, etter lengre bruk vil huden bygge opp større toleranse og kan etter hvert brukes oftere. Det kan være lurt å begynne å venne huden til retinol hjemme 0,5% før man tar peeling i salong (11%).


Etter en salong behandling med retinol vil ikke hudirritasjon komme før 2-3 dager, og man vil bli veldig tørr og flasse i 3-6 dager.


MAN MÅ ALLTID TA PAUSE FRA HJEMMEPEELING OG RETINOL 3-4 DAGER FØR SALONGPEELING, OG IKKE BRUKE NOE ANNET ENN RENS, FUKT OG SPF FØR HUDEN ER NORMALISERT SEG IGJEN -DA KAN MAN STARTE OPP OG BRUKE AKTIVE INGREDIENSER I MELLOM BEHANDLINGENE.


KOM GJERNE INNOM FOR EN GRATIS KONSULTASJON --> BOOK NÅ

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page