top of page

Perfekt årstid for hudforbedring - begynn med peel pads :)

Oppdatert: 26. sep. 2018


Siden sol og kjemiske peelinger ikke er en god kombinasjon, er høsten en perfekt tid å fikse skadene huden har fått av solen i løpet av sommeren.


Vi har gode salong-behandlinger med mandelsyre, glycolsyre og retinol, men det er vel så viktig å trappe opp igjen sin hjemme rutine med peeling pads, retinol og andre aktive produkter.


Om du ønsker raske resultater, så er løsningen å bruke mer aktive virkestoffer - Elixir pads er et effektivt alternativ!


Elixir pads gir mindre urenheter og minsker porer 1. Døde hudceller kleber seg til porene og stenger talg inne i hårsekken som kan føre til opphopninger av talg. 2. Acne bakterien lever av hudfett som det finnes mye av i døde hudceller. 3. Ved å fjerne tilstoppninger som setter seg som en propp i porene blir det mindre talgopphopning og porene trekker seg lettere sammen og blir mindre.


Elixir pads fremmer bedre fukt 1. Stimulerer kollagenproduksjonen og gir bedre fukt og fylde. 2. Fjerner døde hudceller og gjør det lettere for andre aktive virkestoffer å trenge inn i huden.


God hudpleie rutine hjemme er alfa omega for gode resultater, og salong behandlinger for å booste effekten.


Vi er på salongen og klar for å veilede deg for hvilken behandling og hjemme produkter din hud trenger.


Få din GRATIS hudanalyse HER!

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page