top of page

Hva er en god hudpleie rutine?

Oppdatert: 21. aug. 2018

DAGLIG HUDPLEIE RUTINE

Veldig mange slurver ofte med rens, vasker seg i ansikt kun med vann, eller dropper det helt - noe som fører til en grå, gusten og livløs hud som blir tilstoppet - og noen vil kunne plages av kviser.

Rens av huden er viktig, både morgen og kveld. Rens fjerner make-up, talg, smuss, forurensing som samles på huden i løpet av dagen. Huden jobber best om natten og skiller ut fettstoffer, så derfor er det er viktig å rense huden morgen også.

Peeling er viktig for å fjerne døde hudceller, en rens vasker kun huden, så man må bruke en peeling for å fjerne de døde hudcellene. Ved jevnlig eksfoliering får man fin glød, glattere hud og produktene man legger på får gjøre jobben sin i huden, og ikke bare bli liggende utenpå. Mange kjøper dyre kremer, men slurver med rens og eksfoliering, da vil man ikke få full effekt av kremen - så dette er kjempe viktig :)

Cellekommuniserende ingredienser er virkestoffer som stimulerer huden til å jobbe selv, disse beskytter mot frie radikaler og nedbrytning av celler. Eksempler på dette er fruktsyrer, antioksidanter og retinol, alt etter hva man vil jobbe med.

Fuktighet støtter hudens barriere og beskytter huden. Vi anbefaler å tilføre fukt lik egen oppbygging, bruk ingredienser som hjelper huden å holde på fuktigheten den selv produserer.

SPF er viktig for å beskytte mot de farlige UV-strålene og skadene de fører med seg i huden, hud-aldring og i værste fall hudkreft. Veldig få er klar over at UV-strålene forårsaker 80% av hudens aldring og noen bruker kun solbeskyttelse når solen titter frem og andre kun når de faktisk soler seg. En dagkrem med høy faktor er ett MUST i den daglige hudpleie rutinen til alle, både kvinner og menn :)

Hud og helse henger sammen, for sunn helse trenger vi et balansert kosthold, og huden er vårt største organ og trenger derfor på samme måte gode ingredienser. Ved god hudpleie rutine får man fremhevet den naturlige glansen og gløden i huden, holder ett ungt og friskt utseende :)

Våre produkter inneholder en rekke forskjellige aktive virkestoffer som vil hjelpe huden til å holde på fukt, lage nye friske hudceller og beskytte huden for mer skader. Vi setter sammen hud-program tilpasset din hudtilstand – hudtilstand endrer seg med årstidene så man bruker gjerne ikke samme produkt på sommer som på vinter, da huden som oftest er mer tørr om vinteren.


Kom gjerne innom oss for en gratis hud analyse!


25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page