top of page

Påsken er her straks :)

Oppdatert: 23. mar. 2018

Tørr vinterhud og høyfjells sol = dårlig kombinasjon :)


Daglig tilføring av antioksidanter og solbeskyttelse er viktig, om man er på fjellet eller hjemme. Men på fjellet kan strålingen bli 30-50% sterkere enn i lavlandet og snøen reflekterer lyset så her er det lett å bli brent og enda viktigere med HØY faktor.


Ved å tilføre fuktighet, antioksidanter og bruke dagkrem med SPF har man ett godt grunnlag for å være ute i solen :) Antioksidanter nøytraliserer frie radikaler og beskytter hudceller mot solskader.


Antioksidant toning pads har en miks av antioksidanter og med sitrus ekstrakt virker den oppfriskende og beskyttende, samtidig som den har rensende effekt og holder huden ren. Disse passer alle hudtilstander, motvirker fet hud og beskytter huden. Padsene brukes morgen og kveld etter rens og kan med fordel brukes oftere i perioder du skal være mye i sol for ett godt grunnlag før solbeskyttelse.


Ceactil Everyday Serum inneholder konsentrert vitamin C i høy konsentrasjon, virkestoffene er pakket inn i liposomer, som gjør behandlingen mer aktiv. Dette serumet er stappfullt av fuktighet og virker mykgjørende, gir en jevnere hudtone, mer glød og glattere hud.

Serumet passer alle hudtilstander, kan brukes av sensitiv hud – kan brukes rundt øynene.

PERFEKT å bruke under dagkrem med SPF.


Ultradefense SPF 30 er en unik krem med trippel beskyttelse, inneholder UVA/UVB-filter, antioksidanter og DNA-enzymer. Kremen virker forebyggende for hudkreft, enzymene reparerer solskader og demper aldringsprosessen. Studier viser at sammensetningen i denne kremen reduserer solskader med 50%.


Perfekt som dagkrem året rundt, og mot direkte soling - men gjenta påsmøring oftere da.

Vi har dagkremer med SPF 22, SPF 30 og SPF 50 – vår bestselger SPF 30 kommer både i 50ml og 200ml :)17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page